lördag 2 juli 2011

Parkgolf!

Igår blev det en utflykt till Insjön och slutligen fika hos mamma/mormor Gudrun i Västbjörka.

Ja har ser ni minsta spelaren av oss när vi spelade Japansk parkgolf. Ja han spelade inte men var ju tvungen att undersöka lite! Vi har Simsons farmor och farfar på besök här i några dagar så då måste ju omgivningarna visas och det var tänkt att bli en tur Siljan runt men vi hann bara till Insjön och åkte direkt till Västbjörka "fel väg" sen... haha blir det Felvik då istället för Rättvik?!!!!! Japansk parkgolf är en blandning mellan minigolf, golf och krocket. Jätteskoj! Rekomenderar ett besök på banan där om man är i Insjön.. Ja man kan väl ta sig en tur dit när gubbarna är på "gubbdagiset" kanske?!! ;-)



Nu har jag ( Linda ) börjat jobba!!! Ja det är sommarjobb i sommar först som personlig assistent där jag jobbar antingen 12 timmars pass eller 24 timmars pass så det blir mycke jobb gjort på ett pass vilket är bra!! För det ger ju mer tid med min fina familj!!

Vårt uterum börjar äntligen bli klart och ska väl bli färdigt innan Simsons födelsedag hoppas vi! Ja, då kommer det nog tom gå att sova där så den som vill är välkommen att göra det! :-)

Alla kära vänner!
Jag hoppas ni njuter av en skön sommar oavsett eventuella prövningar ni går igenom!
Bamsekram till er allihop!



1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Linda!
Trevligt med bilden på Simson! Vi önskar er en fortsatt fin sommar!
Hälsningar från det inbitna husvagnsfolket i norr!