fredag 29 juli 2011

barnkalas

Snart är det dags! Simsons ettårsdag närmar sig!
David pratar om inbjudningskort, värsta kalaset x 2, en för familj, en för kompisar nu måste vi planera! Jo visst! Ja men så är det, vi har många barnkalas framför oss nu.. glasskalas, badkalas, Mcdonaldskalas, leklandetkalas, bowlingkalas, ja och så vidare, listan kan göras lång för alla har kommit på att föräldrar vars barn fyller år kan man sälja kalaskoncept till!
När jag va liten var det annorlunda, vi hade våra kalas, alla blev bjudna, ,mammorna och papporna hade lekar och alla ungefär lika. Men men, tiderna förändras och vad som är "enkelt" för någon annan är tungt i nästas plånbok.
Hur som helst, när jag fyllde tio hade jag maskerad hemma i Rökå, oj va kul det var! Jag var indian, Veronica cowboy, Johanna en prinsessa och Cecilia en katt.
Jag skulle vilja ha maskerad idag, ja vuxenkalas med maskeradtema!! HUR får man tag på likvärdiga som också kan tänka sig att anstränga sig för att hitta en passanse kostym till festen?

Jag vill LEKA, vill du va me?!!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Visst Linda, jag kommer gärna med och deltar. Låter mycket trevligt, hälsar husvagnsdiggaren i norr.

Cia sa...

Maskerad är dert bästa jag vet! Räkna med mig ;)

Sofia sa...

vi kommer om det är på rätt sida om nyåret...vi hade en "mystery dinner" där alla ska lösa ett mysterium tillsammans, delar av kvällen är man i olika roller andra bara sig själv, men alla är utklädda på olika vis. Kanske kan du hitta nån på nätet på svenska.

Sofia sa...

spara de stora kalasen till lite senare i livet när Simson kommer ihåg!